Direct contact? Bel 0174 511 300 Mail [email protected]

Naaldwijk

Nieuw

Hoge Geest 10 B, 2671 LK

Huurprijs nader overeen te komen
Terug naar overzicht

Koelruimte

Vvo 2.000 m²

Omschrijving

TE HUUR: Koelruimte t.b.v. agrarische activiteiten!

Bedrijfsruimten:

Direct beschikbaar, circa 1.225 m² gekoelde ruimte (verdeeld over twee aparte koelcellen), met daarbij behorende opslagruimte van circa 750 m², alsmede gedeelde faciliteiten zoals sanitair, kantine en docks.

Bereikbaarheid:

Het object heeft een goede ligging en een goede ontsluiting ten opzichte van het Westland en de doorgaande weg N213, die aansluiting geeft op het rijkswegennet, de A20 richting Rotterdam, alsmede de N211 richting Den Haag en de A4.

Bestemming:

Bestemmingsplan Tuinbouwgebied Westland, vastgesteld d.d. 19-12-2012: De bestemming betreft Enkelbestemming Agrarisch- Glastuinbouw met de functieaanduiding specifieke vorm van waarde - 4.

Deelverhuur:

Potentiële huurders hebben de mogelijkheid alles te huren of gedeelten. De uiteindelijke indeling dient in overleg plaats te vinden zodat de courantheid bij verhuur van de afzonderlijke ruimtes niet in het geding komt. Al naar gelang de verdeling zullen nadere afspraken worden gemaakt omtrent een aantal voor de hand liggende zaken zoals;

- gebruik van gas, water en elektra

- toegang

- gebruik van gemeenschappelijke voorzieningen (indien van toepassing)

- onderhoud

 

Overige informatie:

Aanvaarding:

In overleg.

 

Huurprijs:

Nader overeen te komen

 

Huurperiode:

1 jaar, zonder opzegging jaarlijks stilzwijgend te verlengen

 

Huurbetaling:

De huurprijs dient volledig en bij vooruitbetaling per kwartaal te worden voldaan.

 

B.T.W.

Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90 % of meer gebruikt voor met BTW-belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder, gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan BTW dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen BTW over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

 

Huurovereenkomst:

Overeenstemming zal worden vastgelegd in een huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 30 januari 2015.

Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

 

Huurprijsaanpassing:

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het CBS.

 

Zekerheidsstelling:

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting, inclusief de over het totaal verschuldigde BTW.

 

Voorbehoud Verhuurder:

Huurovereenkomsten dienen te worden goedgekeurd door opdrachtgever / verhuurder.

 

INLICHTINGEN

SANTEN & GASILLE Makelaars en Adviseurs B.V.

Oude Liermolenweg 3

2678 MN DE LIER

0174-511300

www.santengasille.nl

Specificaties

Overdracht

  • Vraagprijs: Huurprijs nader overeen te komen
  • Status: Beschikbaar
  • Aanvaarding: In overleg
  • Bezichtigingen Op afspraak

Huurvoorwaarden

  • Huurprijsbetaling Per kwartaal vooruit
  • Huurtermijn 1 jaar, zonder opzegging jaarlijks stilzwijgend te verlengen
  • Waarborgsom drie maanden huurverplichting inclusief BTW
  • Opzegtermijn 3 maanden

Meer weten over dit object?

Remco Roels

Vastgoeddeskundige
Telefoon: 0174 511 300
Mobiel: 06 381 69 691
Stuur een mail
Terug naar overzicht

Reageer op dit object

Meer weten over dit object of een afspraak inplannen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ik ga hierbij akkoord met de privacyverklaring van Santen & Gasille Bedrijfsmakelaar & Advisering. *