Direct contact? Bel 0174 511 300 Mail [email protected]

Wij vertellen u graag alles over Finance

Ondernemers helpen bij de realisatie van hun financieringsbehoefte

Er zijn redenen genoeg waardoor een ondernemer voor een financieringsvraag staat. Een grote investering, de aankoop van een bedrijf, uitbreiding van het eigen bedrijf of een herfinanciering. Er zijn ook financieringsmogelijkheden genoeg om die vraag te beantwoorden. Niet langer is de bank de enige aangewezen geldschieter. Op de markt zijn ook andere financiële investeerders actief. Investeerders die op zoek zijn naar een interessante propositie, met een goed rendement en een variërende looptijd.

Santen & Gasille Finance functioneert als intermediair tussen ondernemer en investeerder. Die rol vervullen we zowel in het midden- en kleinbedrijf en in de agrarische sector, met de focus op de glastuinbouw. Onze toegevoegde waarde voor ondernemers op zoek naar een financiering is onze bancaire en bedrijfskundige achtergrond. Gecombineerd met een groot netwerk aan potentiële financiers.

Banken, private partijen en alternatieve financiers

Het zijn niet alleen de grootbanken waar we de weg weten, ook bij private partijen en alternatieve financieringsmogelijkheden zoals crowdfunding en leasing. Zo zijn we goed bekend onder (voormalige) ondernemers die met hun eigen bedrijf een vermogen hebben opgebouwd. Zij willen graag als funder optreden voor financieel gezonde ondernemingen die behoefte hebben aan extern kapitaal.

Meer kans van slagen voor financieringen

Onze kennis van financiële zaken vergroot niet alleen de slagingskans van uw financiering. Ook kunt u rekenen op een financiering op maat. Toegesneden op úw financieringsbehoefte. En altijd met de scherpste offerte en passende condities. Met een helder en objectief financieringsmemorandum weten investeerders exact waar zij in deelnemen.

Slagvaardig en transparant

Snel schakelen is part of the deal bij Santen & Gasille Finance. Net zoals een transparante aanpak. Ondernemer en investeerder brengen we altijd met elkaar in contact. De ondernemer kent de herkomst van zijn financiering, de investeerder heeft meer feeling bij het bedrijf waar hij geld in steekt. In alle fasen van het financieringstraject kunnen beide partijen rekenen op optimale begeleiding: de professionals van Santen & Gasille Finance ontzorgen u in het gehele financieringstraject, van planvorming tot realisatie.

Ondernemers helpen bij de realisatie van hun financieringsbehoefte

Onze werkwijze

Eerste - vrijblijvende - kennismaking

 • Eerste toetsing op haalbaarheid financiering
 • Voorstel opdracht tot dienstverlening

 

Opstellen ondernemingsplan

 • Investerings-/financieringsplan
 • Financiële analyse
 • Prognoses en financieringsratio’s opstellen

 

Gesprekken met financiers

 • Begeleiding gesprekken
 • Regisseren informatievoorziening
 • Samenwerking zoeken met accountants

 

Offertevergelijking

 • Financiële vergelijkingen maken
 • Zekerheden en voorwaarden opstellen

 

Realiseren van financiering

 • Zekerheden
 • Leningovereenkomsten opstellen
 • Begeleiding notarieel traject

Als eerste op de hoogte van ons aanbod?

Meld u aan als zoeker en wij zullen u op de hoogte houden van ons aanbod, voor zover de objecten voldoen aan uw wensen.