Direct contact? Bel 0174 511 300 Mail [email protected]

Herstructurering

Professionele begeleiding bij financiële herstructuring en herfinanciering

Uw bedrijf ontwikkelt zich niet in de goede richting. Of het bedrijf dreigt zelfs in financiële moeilijkheden te raken. Voor bedrijven die in meer of mindere mate gefinancierd zijn, kan dat leiden tot een faillissement. Zeker bij een zware financiering door één partij is de speelruimte beperkt. Een herijking van de financieringen kan de broodnodige lucht geven om het bedrijf vergaand te reorganiseren en de rentelasten te verminderen. Santen & Gasille Finance helpt. Onze expertise op het gebied van financieringen is ook inzetbaar bij financiële herstructurering.

Bij Santen & Gasille Finance heeft u te maken met specialisten die bancaire en bedrijfskundige expertise bundelen. Precies de expertise om een goed oordeel te kunnen vellen over de mogelijkheden om financieringslasten te verlichten. We begeleiden ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en in de agrarische sector bij het complete traject. Hét grote voordeel van een partner als Santen & Gasille Finance: we bestrijken een breed speelveld aan potentiële financieringspartners.

Bekend met banken en andere financiers

Onze specialisten hebben nauw contact met de grote banken. Door onze ervaring weten we ook welke - strenge - eisen banken stellen aan herstructureringen. Daarnaast zijn we goed bekend in het circuit van private financiers. Bedrijven in zwaar weer die op zich nog levensvatbaar zijn kunnen we daarmee aan een betere financiële uitgangspositie helpen. Dat kan ook een combinatie van geldschieters zijn, zoals bij een gestapelde financieringsconstructie.

Maximale transparantie

Door het in kaart brengen van het kredietdossier geven we die investeerder een maximaal inzicht in de gevraagde herfinanciering. Bij een mogelijke match brengen we beide partijen bovendien met elkaar in contact. Het is onze manier om maximale transparantie in het proces te waarborgen.

Ontzorgen in het gehele traject

Ook in het vervolg van het traject ontzorgen we. Niet alleen door de financieringsstructuur futureproof te maken, maar ook met juridische begeleiding. Wellicht kan ook een andere opzet van de bedrijfsstructuur de vooruitzichten voor de toekomst verbeteren. In nauw contact met de accountant komen we tot een plan dat nú rust geeft en later ontwikkelingsperspectieven.

Professionele begeleiding bij financiële herstructuring en herfinanciering

Als eerste op de hoogte van ons aanbod?

Meld u aan als zoeker en wij zullen u op de hoogte houden van ons aanbod, voor zover de objecten voldoen aan uw wensen.