Direct contact? Bel 0174 511 300 Mail [email protected]

Investeren

Meerdere financieringsmogelijkheden met interessante rendementen en diverse looptijden

U heeft uw bedrijf verkocht of u heeft een vermogen achter de hand. En u zoekt een interessant rendement. Met de huidige rente is de bank niet langer meer een realistische optie. De aandelenmarkt kan een alternatief zijn. Maar er zijn ook nog andere mogelijkheden, zoals optreden als externe financier voor een bedrijf met een financieringsbehoefte. Een bedrijf in uw sector, waar u ‘gevoel’ bij heeft. Santen & Gasille Finance kent die ondernemers. Onze missie: de ideale match tussen een investeerder op zoek naar rendement en een ondernemer op zoek naar een passende financiering.

Ondernemers met een financieringsbehoefte zijn niet direct vindbaar op de markt, zonder kennis van zaken. Die kennis vindt u bij Santen & Gasille Finance. Onze specialisten hebben ieder meer dan 25 jaar ervaring in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Ervaring die een groot ondernemersnetwerk heeft opgeleverd. Daardoor kennen we de bedrijven die een financieringsvraagstuk hebben. Of we worden erdoor benaderd. Daardoor hebben we altijd interessante financieringsopties in portefeuille, verdeeld over uiteenlopende bedrijven met uiteenlopende looptijden.

Transparantie voorop

We begeleiden u gedurende het gehele traject. Dat begint met een goede inventarisatie van uw wensen: voor welk bedrag wilt u financieren, over welke looptijd, bestaat er een voorkeur voor een type bedrijf en welke aanvullende voorwaarden stelt u? Die informatie helpt om gericht een selectie te maken van interessante financieringskansen.

Transparante aanpak

We zijn transparant in onze aanpak. Een compleet financieringsmemorandum brengt duidelijkheid in wáár u precies in investeert, inclusief een goed onderbouwde financiële analyse en risicoanalyse. Het kredietdossier laat zien met welke ondernemer u in zee gaat en hoe het bedrijf ervoor staat.

Investeren om te investeren is er bij Santen & Gasille Finance niet bij. We koppelen partijen pas aan elkaar als er uitzicht is op een passende oplossing voor twee kanten. Om maximale transparantie te waarborgen, brengen we beide partijen met elkaar in contact. Het geeft u als investeerder meer zekerheid bij het bedrijf als u weet met wie u te maken heeft.

Ontzorgen staat voorop

In het gehele traject staan we voor u klaar om u te begeleiden. Met een helder antwoord op al uw vragen, met het uit handen nemen van zaken zoals de leningdocumentatie en met de voorbereiding voor de uiteindelijke overdracht bij de notaris.

We begeleiden u gedurende het gehele traject.

Als eerste op de hoogte van ons aanbod?

Meld u aan als zoeker en wij zullen u op de hoogte houden van ons aanbod, voor zover de objecten voldoen aan uw wensen.