Direct contact? Bel 0174 511 300 Mail delier@santen-gasille.nl

Over ons

Een makelaar die al jarenlang het vertrouwen van opdrachtgevers waar maakt

Over Santen & Gasille

Een makelaar kiezen heeft alles te maken met vertrouwen. Het vertrouwen dat een makelaar deskundig is, integriteit boven alles handhaaft en er alles aan doet om u optimaal van dienst te zijn. Blauwe ogen zeggen weinig. Ervaringen des te meer. Santen & Gasille Makelaars is een makelaar die al jarenlang het vertrouwen van opdrachtgevers waar maakt.

Een makelaar die verder gaat

Een deal sluiten is niet moeilijk. De béste deal sluiten wel. Een woning of een bedrijfsobject tegen de beste prijs aan- of verkopen is een samenspel van diverse factoren. Dat vraagt tact, kennis van zaken, geduld en creativiteit. Bij Santen & Gasille Makelaars heeft u altijd te maken met makelaars die het klappen van de zweep kennen. En die in hun dienstverlening ook graag een stap verder gaan. Want optimale dienstverlening vraagt in de makelaarsbranche van vandaag om een makelaar die bereid is om alles te doen voor u als opdrachtgever.

Een makelaar die integer is

Het is een kleine wereld waarin we ons bewegen. Objectiviteit en onafhankelijkheid zijn voor Santen & Gasille Makelaars het fundament voor succesvol zaken doen, op korte en op lange termijn. Door open communicatie voorkomen wij dat belangen door elkaar gaan lopen. Bij Santen & Gasille Makelaars staan we voor transparantie. Geen twee petten op. Geen dubbele agenda’s. Eerlijkheid duurt nog altijd het langst. Die integriteit waarderen cliënten in onze dienstverlening.

Een makelaar met korte lijnen

Santen & Gasille Makelaars kent een slagvaardige aanpak. Geen negen-tot-vijf-kantoor, altijd aanspreekbaar zijn, zaken snel regelen: het zijn aspecten die nét het verschil kunnen maken tussen een goede transactie en een heel goede transactie. We staan in nauw contact met accountants, notarissen en banken. Door ons grote netwerk weten we dus snel de specialisten te traceren die op een moment nodig zijn. Die slagvaardigheid vergroot uw succeskans.

Door open communicatie voorkomen wij dat belangen door elkaar gaan lopen.

Een gedreven team

Sybrand Abma

NVM-Makelaar o.z. AOG, onteigeningsdeskundige
Telefoon: 0174 511 300
Mobiel: 06 427 01 358
Stuur een mail
“NVM Makelaar en taxateur, en 25 jaar actief in de glastuinbouwsector. Ingeschreven in het Register als onteigeningsdeskundige en jarenlange ervaring als adviseur in reconstructie en herstructurering van glastuinbouwbedrijven. ”

Jaap Stolze

Vastgoed adviseur, financieringsspecialist
Telefoon: 0174 511 300
Mobiel: 06 539 42 125
Stuur een mail
“Jaap heeft een bancaire achtergrond en meer dan 25 jaar ervaring in financiële dienstverlening. Hij adviseert investeerders en ondernemers bij investerings- en financieringsvraagstukken. Ook bij veel andere financiële (ondernemers)vragen is Jaap u graag van dienst. Hij begeleidt bij het gehele financieringstraject, zowel in het mkb als in de glastuinbouw. Altijd met een doelgerichte aanpak: de optimale financieringsoplossing met gebruikmaking van bancair geld, privaat geld of een combinatie van beide.”

Erik den Drijver

Vastgoed adviseur glastuinbouw
Telefoon: 0174 511 300
Mobiel: 06 271 67 646
Stuur een mail
“Erik heeft al weer heel wat jaren ervaring in de aan- en verkoop van glastuinbouwbedrijven. Met zijn kennis over energie kan hij de relaties van Santen & Gasille ook daarin bijstaan. Daarnaast is hij gespecialiseerd in pachtzaken. ”

Remco Roels

Assistent makelaar
Telefoon: 0174 511 300
Mobiel: 06 381 69 691
Stuur een mail
“Remco heeft een ondersteunende rol voor de binnen- en buitendienst bij de bedrijfsmakelaardij. Met zijn hbo-opleiding als vastgoeddeskundige is hij ook actief als assistent-makelaar.”

Maurice Weijs

Vastgoed adviseur glastuinbouw
Telefoon: 0174 511 300
Mobiel: 06 551 30 846
Stuur een mail
“Jarenlang ondernemer geweest in de tuinbouwsector en actief betrokken bij de afzet van de producten. Met zijn uitgebreide kennis en relatienetwerk is hij een waardevolle aanwinst voor Santen & Gasille en een uitstekend adviseur voor haar relaties. ”

Marianne Gagestein

Commercieel binnendienstmedewerker
Telefoon: 0174 511 300
Stuur een mail
“Al meer dan 20 jaar betrokken bij Santen & Gasille. Houdt zich bezig met administratieve en juridische aspecten van de makelaardij, ter ondersteuning van de buitendienstmedewerkers.”

Oprichters

Niet verbonden, wel betrokken Jaap Gasille en Leo van Santen

Als eerste op de hoogte van ons aanbod?

Meld u aan als zoeker en wij zullen u op de hoogte houden van ons aanbod, voor zover de objecten voldoen aan uw wensen.