Direct contact? Bel 0174 511 300 Mail [email protected]

De financiële experts van Santen & Gasille

Financiële specialisten met hun wortels in het midden- en kleinbedrijf en de agrosector

Santen & Gasille Finance is voor u misschien een nieuwe naam. De initiatiefnemers erachter zijn bepaald niet nieuw. Binnen Santen & Gasille bundelen we tientallen jaren ervaring, op een breed gebied: opgedaan in de bancaire sector of de accountancysector, werkzaam als financieel adviseur, als bedrijfskundige of als makelaar. Die combinatie van expertise maakt Santen & Gasille Finance tot een unieke speler in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector, met name de glastuinbouw.

We richten ons zowel op ondernemers als investeerders. Voor de groep van ondernemers bieden we een breed palet aan financieringsmogelijkheden. U zit aan tafel met adviseurs die niet alleen goed ingevoerd zijn bij de grote banken, maar ook bekend zijn met andere geldverstrekkers. We hebben een netwerk van private partijen die graag bereid zijn ambitieuze ondernemers te financiering in hun expansie. We hebben ervaring opgedaan met crowdfunding en leasingconstructies.

Zorgvuldig en gedegen in aanpak

Investeerders kunnen we begeleiden bij het zoeken naar potentiële leningnemers. Met andere woorden, naar een aantrekkelijk rendement voor hun vermogen met een helder afgebakend risico. Als ‘matchmakers’ gaan we zorgvuldig en gedegen te werk, maar ook doortastend als de situatie daarom vraagt. Door onze financiële achtergrond zijn we in staat om mogelijkheden en risico’s goed in kaart te brengen. Onderbouwd met complete financieringsmemoranda en kredietdossiers.

Waar nodig werken we samen. Uiteraard met de accountants van beide partijen, maar ook met specialisten op juridisch of notarieel gebied. Door partijen in het traject geheel te ontzorgen, kunnen we u van eerste planvorming tot uiteindelijke overeenkomst optimaal begeleiden.

Als eerste op de hoogte van ons aanbod?

Meld u aan als zoeker en wij zullen u op de hoogte houden van ons aanbod, voor zover de objecten voldoen aan uw wensen.