Direct contact? Bel 0174 511 300 Mail [email protected]

Open sollicitatie

Kom erbij!

Santen & Gasille is een makelaars- en advieskantoor met een specialisme: de agrarische sector, in het bijzonder de glastuinbouw. Voor onze opdrachtgevers zijn we landelijk actief: met de aan- en verkoop en financiering van bedrijven, maar ook voor vraagstukken op het gebied van energie, pacht, onteigening of herverkaveling. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en samen met andere experts werken aan unieke en uitdagende projecten? Dan horen we graag jouw wensen en ambities en bekijken we of we deze bij Santen & Gasille Makelaars en Adviseurs mogelijk kunnen maken!

Groei je mee met Santen & Gasille?

Dan kun je rekenen op een prominente werkplek: aan de rand van De Lier, met uitzicht op ons werkterrein de glastuinbouw. Natuurlijk zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld. Wil je verder komen door studie of opleiding? Bij ons krijg je alle kansen om te laten zien wat je waard bent. En ook belangrijk: van onze bezoekers horen we regelmatig dat er zo’n plezierige sfeer op kantoor hangt.

Solliciteer of informeer

Geinteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in of stuur je sollicitatie naar [email protected]. Wil je eerst nog wat meer informatie, neem dan contact op met Marianne Gagestein of Sybrand Abma via 0174 - 511 300.

Ik ga hierbij akkoord met de privacyverklaring van Santen & Gasille Bedrijfsmakelaar & Advisering. *

Een makelaar die al jarenlang het vertrouwen van opdrachtgevers waar maakt