Direct contact? Bel 0174 511 300 Mail [email protected]

Junior makelaar/ adviseur.

Kom erbij!

Omdat we als agrarisch makelaars- en advieskantoor ook zelf groeien, zoeken we versterking.

Santen & Gasille is een makelaars- en advieskantoor met een specialisme: de agrarische sector, in het bijzonder de glastuinbouw. Voor onze opdrachtgevers zijn we landelijk actief: met de aan- en verkoop en financiering van bedrijven, maar ook voor vraagstukken op het gebied van energie, pacht, onteigening of herverkaveling. Onze aanpak die onze klanten waarderen, met groei van ons kantoor als gevolg. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega: een junior makelaar/ adviseur.

Junior makelaar/adviseur glastuinbouw

Heb jij feeling voor de glastuinbouw en heb je zakelijk talent? Of heb je zelfs al je eerste stappen gezet als (gediplomeerd of gecertificeerd) makelaar, bijvoorbeeld met een opleiding? Kom erbij. Aan de hand van een van onze ervaren collega’s assisteer je bij alle voorkomende makelaarstaken. Daardoor ontwikkel je je snel tot een volwaardige gesprekspartner voor onze klanten. Je kunt intern en extern rekenen op een prima begeleiding en opleiding.

Wat vragen we van je?

Je werkt en denkt op hbo-niveau.
Je bent goed bekend met de glastuinbouw.
Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
Je bent klantgericht, zakelijk en proactief.
Het is natuurlijk een pre als je al voor makelaar studeert of het al bent.

Groei je mee met Santen & Gasille?

Dan kun je rekenen op een prominente werkplek: aan de rand van De Lier, met uitzicht op ons werkterrein de glastuinbouw. Natuurlijk zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld. Wil je verder komen door studie of opleiding? Bij ons krijg je alle kansen om te laten zien wat je waard bent. En ook belangrijk: van onze bezoekers horen we regelmatig dat er zo’n plezierige sfeer op kantoor hangt.

Solliciteer of informeer

Interesse? Vul dan onderstaand formulier in of stuur je sollicitatie naar [email protected]. Wil je eerst nog wat meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Marianne Gagestein of Sybrand Abma via 0174 - 511 300.

Ik ga hierbij akkoord met de privacyverklaring van Santen & Gasille Bedrijfsmakelaar & Advisering. *

Een makelaar die al jarenlang het vertrouwen van opdrachtgevers waar maakt