Direct contact? Bel 0174 511 300 Mail [email protected]

Naaldwijk

Stokdijkkade 21, 2671 GX

€ 4.150,- per maand excl. BTW
Terug naar overzicht

Kantoorruimte

Vvo 396 m²
Bouwjaar 1997

Omschrijving

Op een uitstekende zichtlocatie gelegen, representatieve kantoorruimte van totaal 396 m² vloeroppervlakte (conform NEN 2580).Het betreft het voormalige ING kantoor in Naaldwijk en is gelegen op de begane grond van een kantoorgebouw.

LOCATIE & BEREIKBAARHEID:
Het betreft een modern, representatief kantoorgebouw bestaande uit 3 bouwlagen, gelegen in het centrum van Naaldwijk. Naaldwijk biedt alle noodzakelijke voorzieningen op gebied van winkels en horeca en is tevens het knooppunt voor het openbaar vervoer in het Westland. Tevens uitstekend gelegen nabij de provinciale uitvalswegen N211/N222, alsmede de A20 richting Rotterdam en de A4 richting Amsterdam en Utrecht.

OPENBAAR VERVOER
Op twee minuten lopen ligt het centrale busplein Verdilaan, waarvandaan alle busverbindingen vertrekken richting de omliggende steden en dorpen.

PARKEREN:
Er is parkeergelegenheid langs de openbare weg (gratis).
De huurder heeft de beschikking over een fietsenstalling, welke met een andere huurder gedeeld wordt.

INDELING EN OPPERVLAKTEN:
Begane grond : circa 396 m² v.v.o.(conform NEN 2580 ) kantoorruimte, welke is verdeeld in een aantal verschillende ruimtes;

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het kantoorpand wordt opgeleverd in huidige staat en is voorzien van o.a.:

 • bestaande indeling en scheidingswanden;
 • deels vloerbedekking, deels pvc;
 • glazen pui voorzijde;
 • elektrische installatie met uitgebreide groepenkast;
 • koude-/ warmte-installatie;
 • systeemplafond v.v. inbouw LED verlichting;
 • luchtbehandelingsinstallatie;
 • pantry;
 • toiletten;

Een gedeelte van het kantoor dient nog nader ingedeeld te worden. De kosten voor (her) inrichting en eventuele aanvullende huurderswensen komen geheel voor rekening en risico van de huurder.

BESTEMMING:
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Woonkern Naaldwijk” en heeft de enkelbestemming “kantoor”.

HUURVOORWAARDEN

B.T.W.
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90 % of meer gebruikt voor met BTW -belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder, gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan BTW dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen BTW over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Servicekosten:
Voor levering van energie wordt een voorschot van € 875,- excl. BTW per maand, in rekening gebracht. Dit betreft de
volgende leveringen;
- verbruik gas;
- verbruik elektra, meetdiensten, netbeheer en vastrecht;
- verbruik water;

De servicekosten bedragen € 20,-/m² per jaar. Dit betreft de kosten voor;
- onderhoud van gebouwgebonden installaties;
- glasverzekering.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een waarborgsom storten ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud verhuurder:
Indien overeenstemming wordt bereikt met een nieuwe huurder over prijs en voorwaarden zal dit
altijd zijn onder voorbehoud van goedkeuring door de verhuurder. Door verhuurder zal een screening plaatsvinden. Pas na een conveniërende uitkomst van deze screening zal de huurovereenkomst definitief worden aangegaan en/ of aanvullende voorwaarden worden gesteld.

Inspectie:
Verhuurder behoudt zich het recht om het pand regelmatig te inspecteren .

INLICHTINGEN EN BEZICHTIGINGEN:
SANTEN & GASILLE Bedrijfsmakelaardij B.V.
Oude Liermolenweg 3
2678 MN DE LIER
0174-511300
www.santen-gasille.nl

COURTAGE:
Indien een transactie tot stand wordt gebracht zult u Santen & Gasille Bedrijfsmakelaardij B.V. hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

AANSPRAKELIJKHEID:
Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Specificaties

Overdracht

 • Vraagprijs: € 4.150,- per maand excl. BTW
 • Status: Beschikbaar
 • Aanvaarding: In overleg
 • Bezichtigingen Uitsluitend op afspraak.

Huurvoorwaarden

 • Huurprijsbetaling Per maand vooruit.
 • Huurtermijn 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkens met 5 jaar te verlengen.
 • Opzegtermijn 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.
 • Energielabel A

Meer weten over dit object?

Remco Roels

Vastgoeddeskundige
Telefoon: 0174 511 300
Mobiel: 06 381 69 691
Stuur een mail
Terug naar overzicht

Reageer op dit object

Meer weten over dit object of een afspraak inplannen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ik ga hierbij akkoord met de privacyverklaring van Santen & Gasille Bedrijfsmakelaar & Advisering. *