Direct contact? Bel 0174 511 300 Mail [email protected]

's-Gravenzande

Marktplein 14, 2691 BV

€ 2.950,- per maand excl. BTW
Terug naar overzicht

Winkel

Vvo 125 m²

Omschrijving

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het Marktplein is het kloppend hart van ‘s - Gravenzande. De omgeving kenmerkt zich door een grote diversiteit aan detaillisten en horeca. Aan de overzijde ligt het het nieuwe winkelcentrum “Hart van ‘s-Gravenzande” waar onder andere een Jumbo en een Lidl supermarkt zijn gevestigd. Verder zijn in het centrum winkels gevestigd van landelijke winkelketens zoals, Shoeby, Big Bazer, Hans Anders en Ter Stal, maar ook diverse lokale ondernemers. Naast detailhandel heeft het centrum een grote diversiteit aan horeca-aanbod.

De winkel –of horecaruimte is goed bereikbaar met de auto en met openbaar vervoer (lijnbus 31 of 35).

WINKEL/ OPPERVLAKTE:
- ca. 125 m² winkeloppervlak (conform NEN-2580);
- frontbreedte ca. 11 meter

PARKEERGELEGENHEID:
In de directe omgeving is voldoende “gratis” parkeergelegenheid aanwezig zoals op het recentelijk nieuw ingerichte Graaf Florisplein en het parkeerdek van het nieuwe winkelcentrum.

OPLEVERINGSNIVEAU:
De winkelruimte is onder andere voorzien van;
- glazen pui van ca. 11 meter met zelfstandige entree
- meterkast met elektrische installatie
- toilet;
- pantry;
- CV-installatie;

AANVAARDING:
De winkel-/ horecaruimte is per direct beschikbaar

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs:
€ 2.950,-- per maand, excl. BTW

Huurtermijn:
5 (vijf) jaren, waarna de huurovereenkomst verlengd wordt met een aansluitende periode
van 5 (vijf) jaren.

Huurprijsbetaling:
Per maand vooruit te voldoen, inclusief de verschuldigde B.T.W.

Servicekosten:
Huurder zal zelf een leveringsovereenkomst aangaan met de nutsbedrijven en alle overige relevante leveranciers met betrekking tot het gebruik van het gehuurde

Waarborgsom:
Voor ingangsdatum van de huur en voor ingebruikname zal huurder een waarborgsom storten ter grootte van drie maanden huur (inclusief BTW).

HUUROVEREENKOMST:
Als basis geldt de huurovereenkomst conform model ROZ (Raad van Onroerende Zaken) winkelruimte in de zin van artikel 7:290a BW, vastgesteld op 17 september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag.

BESTEMMING
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Centrum ’s-Gravenzande”. Deze locatie is bestemd voor;
- horecabedrijven uit ten hoogste categorie 2.
- detailhandel
- dienstverlening

BTW:
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90 % of meer gebruikt voor met BTW-belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder, gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan BTW dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen BTW over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

ENERGIELABEL:
De winkelruimte beschikt over een energielabel A+

VOORBEHOUD:
De kandidaat dient geaccepteerd te worden door verhuurder.

COURTAGE:
Indien er een transactie tot stand wordt gebracht zult u Santen & Gasille Makelaars B.V. hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Inlichtingen:
SANTEN & GASILLE Bedrijfsmakelaardij B.V.
Oude Liermolenweg 3
2678 MN DE LIER
0174-511300
www.santen-gasille.nl

Aansprakelijkheid:
Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. 

Specificaties

Overdracht

  • Vraagprijs: € 2.950,- per maand excl. BTW
  • Status: Beschikbaar
  • Aanvaarding: Per direct
  • Bezichtigingen Op afspraak

Huurvoorwaarden

  • Huurprijsbetaling Per maand vooruit te voldoen, inclusief de verschuldigde B.T.W.
  • Huurtermijn 5 (vijf) jaren, waarna de huurovereenkomst verlengd wordt met een aansluitende periode van 5 (vijf) jaren.
  • Waarborgsom Voor ingangsdatum van de huur en voor ingebruikname zal huurder een waarborgsom storten ter grootte van drie maanden huur (inclusief BTW).
  • Voorbehoud De kandidaat dient geaccepteerd te worden door verhuurder.
  • Servicekosten Huurder zal zelf een leveringsovereenkomst aangaan met de nutsbedrijven en alle overige relevante leveranciers met betrekking tot het gebruik van het gehuurde
  • Energielabel De winkelruimte beschikt over een energielabel A+

Meer weten over dit object?

Remco Roels

Vastgoeddeskundige
Telefoon: 0174 511 300
Mobiel: 06 381 69 691
Stuur een mail
Terug naar overzicht

Reageer op dit object

Meer weten over dit object of een afspraak inplannen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ik ga hierbij akkoord met de privacyverklaring van Santen & Gasille Bedrijfsmakelaar & Advisering. *