Direct contact? Bel 0174 511 300 Mail [email protected]

Maassluis

Mackayplein 15, 3144 CK

€ 2.950,- per maand excl. BTW
Terug naar overzicht

Bedrijfsruimte

Vvo 600 m²
Bouwjaar 1960

Download brochure

Omschrijving

Deze representatieve bedrijfsruimte met showroom is nu beschikbaar voor de verhuur! Het geheel heeft een totaal vloeroppervlak van ca. 600 m² verdeeld over een bedrijfsruimte met diverse entresols, showroom met bijbehorende kantoorruimte en separate kantine.

OPPERVLAKTEN
Het object heeft een totaal vloeroppervlak verdeeld over de volgende ruimten:
Ca. 265 m² bedrijfsruimte
Ca. 190 m² showroom-/ kantoorruimte
Ca. 37 m² kantine
Ca. 110 m² entresols
Voormelde oppervlakten zijn indicatief en berekend aan de hand van opname op locatie

INDELING:
Begane grond: entree via de voorzijde van de showroom, showroomruimte met sanitair, balie en kantoorruimte, doorgang naar de L-vormige bedrijfsruimte, entresol met CV-opstelplaats, een 2e entresol separate kantine voorzien van keuken;

LIGGING BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Kapelpolder, aan de zuidkant van Maassluis. Op het bedrijventerrein vindt u een diversiteit aan bedrijven. De ligging ten opzichte van aan- en afvoerwegen, de snelweg A20, openbaar vervoer, wonen en winkels is goed. Dankzij de ligging nabij het centrum van Maassluis en de op- en afritten van de A20 (Hoek van Holland–Rotterdam–Gouda) op slechts 5 autominuten is de bereikbaarheid zowel met eigen- als openbaar vervoer uitstekend te noemen. NS-station Maassluis alsmede de haltes van diverse buslijnen liggen op loopafstand.

PARKEREN:
Er is parkeergelegenheid langs de openbare weg (gratis).

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het bedrijfsobject wordt opgeleverd in huidige staat en is voorzien van o.a.:
* bestaande indeling en scheidingswanden;
* glazen voorpui met kunststof kozijnen en dubbele beglazing;
* balie met kantoorindeling en schuifpui naar de bedrijfsruimte;
* sanitaire ruimte;
* elektrische installatie met uitgebreide groepenkast;
* kantine met keuken;
* dubbele entresol
* nieuwe elektrisch bedienbare overheaddeur (2021);
* TL - verlichting;
* CV-Ketel Remeha (2013)

BOUWJAAR:
Oorspronkelijk bouwjaar is ca. 1960, doch diverse keren gerenoveerd en gemoderniseerd.

BESTEMMING:
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Kapelpolder” en heeft de enkelbestemming “bedrijf tot en met categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten”.

BEZICHTIGINGEN:
Uitsluitend op afspraak.

OPLEVERING:
In overleg, op korte termijn mogelijk.

HUURVOORWAARDEN
Huurprijs:
€ 2.950,-- per maand te vermeerderen met 21% BTW

Huurtermijn:
5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkens met 5 jaar te verlengen.

Opzegtermijn:
12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

B.T.W.
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90 % of meer gebruikt voor met BTW -belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder, gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan BTW dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen BTW over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen. 

Servicekosten:

De huurder gaat zelf een leveringsovereenkomst aan voor gas, water, elektra, internet etc.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een waarborgsom storten ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud verhuurder:
Indien overeenstemming wordt bereikt met een nieuwe huurder over prijs en voorwaarden zal dit altijd zijn onder voorbehoud van goedkeuring door de verhuurder.

Inspectie:
Verhuurder behoudt zich het recht om het pand regelmatig te inspecteren .

INLICHTINGEN EN BEZICHTIGINGEN:
SANTEN & GASILLE Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V.
Oude Liermolenweg 3
2678 MN DE LIER
0174-511300
www.santen-gasille.nl

COURTAGE:
Indien een transactie tot stand wordt gebracht zult u Santen & Gasille Bedrijfsmakelaars B.V. hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

AANSPRAKELIJKHEID:
Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Specificaties

Overdracht

  • Vraagprijs: € 2.950,- per maand excl. BTW
  • Status: Beschikbaar
  • Aanvaarding: In overleg
  • Bezichtigingen In overleg

Huurvoorwaarden

  • Huurprijsbetaling Per maand
  • Huurtermijn vijf jaar + vijf jaar
  • Waarborgsom 3 maanden huur

Meer weten over dit object?

Remco Roels

Vastgoeddeskundige
Telefoon: 0174 511 300
Mobiel: 06 381 69 691
Stuur een mail
Terug naar overzicht

Reageer op dit object

Meer weten over dit object of een afspraak inplannen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ik ga hierbij akkoord met de privacyverklaring van Santen & Gasille Bedrijfsmakelaar & Advisering. *