Direct contact? Bel 0174 511 300 Mail [email protected]

Wij vertellen u graag alles over Bedrijfshuisvesting

Bedrijfsmakelaars voor de regio Haaglanden

Waar doe je goed aan als je een bedrijfspand of een kantoor wilt kopen? En de hal of winkel die u van de hand wilt doen, wat zijn daar de perspectieven voor? Het zijn vragen die Santen & Gasille elke dag te beantwoorden krijgt. Als bedrijfsmakelaars bestrijken we een groot deel van de regio Haaglanden.

Lid van NVM Business

Met een kwart eeuw ervaring weten we waar we over praten. Ook omdat we deel uitmaken van de vakgroep NVM Business. Door die betrokkenheid blijven we continu op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. Wet- en regelgeving bijvoorbeeld. Daardoor zijn we die vakbekwame makelaar die u graag aan uw kant heeft als het om forse bedragen gaat.

Verkoop van bedrijfsonroerend goed

Bij de verkoop van bedrijfsonroerend goed komen veel aspecten samen. Een waarde bepalen, een verkoopplan schrijven, potentiële geïnteresseerden benaderen, onderhandelen…Goed om te weten dat we bij Santen & Gasille ‘ontzorgen’ nogal letterlijk nemen. Met uw uitgangspunten en voorwaarden op tafel gaan we aan de slag. Om uiteindelijk transparant en slagvaardig toe te werken naar een succesvolle verkoop.

Verhuur van bedrijfsonroerend goed

Een kantoor, een bedrijfsruimte of een winkel die verhuurd wordt moet rendement opleveren. Een goede makelaar weet wat de actuele huurprijzen zijn voor uiteenlopende objecten. Een makelaar zoals Santen & Gasille. We zijn bedrijfsmakelaars met een brede scope. Bekend met de markt in de regio Haaglanden. En doelgericht op zoek naar huurders die uw prijs willen betalen en verhuurders die meer uit uw hun bezit willen halen.

Adviseur op een breed terrein

Heeft u behoefte aan een goed advies over financiering? Wilt u zich oriënteren op een andere juridische bedrijfsstructuur of de oprichting van een vennootschap of firma? Is er een boedel- of echtscheiding aan de orde of loopt u ergens fiscaal vast? Of gaat u uw bedrijf verkopen, bijvoorbeeld aan een gemeente of projectontwikkelaar? Santen & Gasille is ook adviseur. Met kennis van uiteenlopende zaken: haalbaarheidsstudies, bedrijfsvergrotingen, strategische toekomstplannen, gebiedsbeoordelingen en waardebepalingen.

Als bedrijfsmakelaars bestrijken we een groot deel van de regio Haaglanden.

Als eerste op de hoogte van ons aanbod?

Meld u aan als zoeker en wij zullen u op de hoogte houden van ons aanbod, voor zover de objecten voldoen aan uw wensen.