Direct contact? Bel 0174 511 300 Mail [email protected]

Agrarisch & Landelijk

Verkoop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse volutpat tempus leo eu condimentum. Praesent ac faucibus massa. Nullam interdum dictum fringilla. Proin quis libero at mi dignissim elementum. Nullam sodales rhoncus egestas. Etiam sed facilisis nulla. Cras pharetra dictum velit, accumsan elementum dui. In egestas ex libero. Nullam tristique dolor non nisl aliquam dignissim. Phasellus luctus tortor non dapibus ornare. Vivamus blandit eget nisi at ornare.

Aankoop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse volutpat tempus leo eu condimentum. Praesent ac faucibus massa. Nullam interdum dictum fringilla. Proin quis libero at mi dignissim elementum. Nullam sodales rhoncus egestas. Etiam sed facilisis nulla. Cras pharetra dictum velit, accumsan elementum dui. In egestas ex libero. Nullam tristique dolor non nisl aliquam dignissim. Phasellus luctus tortor non dapibus ornare. Vivamus blandit eget nisi at ornare.

Reconstructie

De tuinbouw maakt grote veranderingen door. Bedrijven worden groter - en zijn niet zelden het resultaat van een ingrijpende reconstructie. In die reconstructie kan Santen & Gasille Agrarische makelaardij een doorslaggevende rol spelen. In het tactische schaakspel dat reconstructie vaak is, zijn we gewend initiatief te nemen en creatief naar oplossingen te zoeken. Dat vraagt soms een doortastend optreden, dan weer een procedure die geduld vraagt. Met Santen & Gasille Agrarische makelaardij staat u er niet alleen voor. Ook al is het een puzzel van 1000 stukjes, we bereiken samen met u de doelstelling die u voor ogen staat.

Onteigening

Het zakelijke en het emotionele scheiden

Onteigening heeft doorgaans te maken met veel juridische aangelegenheden. Maar onteigening is meestal vooral een emotioneel proces. Als het zover is, zeggen vuistdikke dossiers en strikte procedures weinig meer. Dan komt het aan op de aanpak van een makelaar die zich niet laat meeslepen door die emoties, maar die met een zakelijk oog kan sturen op een optimaal resultaat. Zo werkt Santen & Gasille. Als kenners van de markt weten we wat objecten waard zijn en hoe procedures zich door de tijd kunnen ontwikkelen. Met u bespreken wij welke tactiek het meest geëigend is in úw specifieke situatie.

 

Wet voorkeursrecht gemeenten

Gemeenten kunnen gebruik maken van het instrument Wet Voorkeursrecht Gemeenten, waardoor eigenaren belemmerd worden tot verkoop aan derden. Ook uitbreiding van het bestaande glastuinbouwbedrijf wordt door de vestiging van het voorkeursrecht belemmerd doordat de mogelijkheid tot aankoop van naburige percelen niet meer mogelijk blijkt.

Bij vestiging van het voorkeursrecht is de eigenaar bij vrijwillige verkoop verplicht om de onroerende zaak eerst bij de gemeente aan te bieden. Op deze wijze wil de overheid speculatie met gronden door derden tegengaan. De Wet Voorkeursrecht Gemeenten wordt doorgaans gevestigd vooruitlopend op een bestemmingswijziging waarbij overheden gebruik kunnen maken van de mogelijkheid tot onteigening.
Voor u als eigenaar is het derhalve van groot belang om tijdig een deskundige in te schakelen die u adequaat van deskundig advies kan voorzien.

Santen & Gasille Makelaars heeft ruime ervaring en is als geen ander thuis in actuele wet en regelgeving. Schroom daarom niet om vrijblijvend contact op te nemen met Santen & Gasille Makelaars voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Santen & Gasille Makelaars heeft ruime ervaring en is als geen ander thuis in actuele wet en regelgeving.

Advies, ontwikkeling en omgeving

Wat is mijn bedrijf waard

U heeft een taxatie nodig voor een financiering of voor verandering van uw juridische bedrijfsstructuur. Of u overweegt de verkoop van uw onderneming of u wilt uw financiële positie bepalen voor een beoogde bedrijfsuitbreiding. Santen & Gasille Makelaars kan u van dienst zijn met een realistische taxatie. Onze kennis van zaken ziet u zwart op wit neergelegd in een transparant rapport.

Pacht

Kopen of pachten?

Een makelaar kiezen heeft alles te maken vertrouwen. Het vertrouwen dat een makelaar deskundig is, integriteit boven alles handhaaft en er alles aan doet om u optimaal van dienst te zijn. Blauwe ogen zeggen weinig. Ervaringen des te meer. Santen & Gasille is een makelaarskantoor dat al jarenlang het vertrouwen van opdrachtgevers waar maakt.

Kopen of pachten? De verschillen zijn evident. Met elk zijn eigen voor- en nadelen. Voor het pachten van een tuinbouwbedrijf zijn er uiteenlopende en complexe spelregels. Santen & Gasille is deskundig als het gaat om het taxeren van de marktwaarde van het bedrijf, het opmaken van de technische conditie en het opstellen van de pachtovereenkomst, waarin beide partijen zich volledig kunnen vinden. Voor het advies en de bemiddeling rekent Santen & Gasille een courtage op maat, zodat er achteraf geen onverwachte kosten zijn. Met een uitgebreid netwerk is Santen & Gasille in staat om steeds de perfecte match tussen pachter en verpachter te vinden.

Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met onze vestiging in De Lier via telefoonnummer 0174-511300

Lorem ipsum dolor sit amet

Consectetur adipiscing elit. Suspendisse volutpat tempus leo eu condimentum.