Direct contact? Bel 0174 511 300 Mail [email protected]

Kwintsheul

Mariëndijk nabij 104, 2695 LK

Verkocht onder voorbehoud
Terug naar overzicht

Bouwgrond

Perceel: 1.046 m²

Omschrijving

Bent u op zoek naar een bouwkavel voor uw droomhuis?

** Inschrijvings-/biedingsperiode eindigt vrijdag 26 april 2024 om 12.00 uur **

Aan een rustige weg gelegen op loopafstand van de dorpskern Kwintsheul, vindt u deze bouwkavel met een kadastrale perceeloppervlakte van circa 1.046 m² eigen grond.

Dankzij de ligging van het perceel kunt u hier heerlijk wonen en tevens optimaal gebruik maken van alle voorzieningen zoals scholen, sportvoorzieningen, de gezellige dorpskern, het busstation en de uitvalswegen.

Kortom; een prachtige plek in het Westland, aan de rand van het sfeervolle Kwintsheul.

WONINGONTWERP

De koper van de kavel heeft de vrijheid om binnen de regels van het bestemmingsplan/ omgevingsplan naar eigen wens en invulling een woning te ontwerpen en te bouwen. Koper dient, voor eigen rekening, een omgevingsvergunning aan te vragen.

 

BOUWRECHT

Op het perceel rust reeds een voorlopige woonbestemming. Voor de aanvraag van de omgevingsvergunning, van de door u te realiseren villa, is een bouwrecht noodzakelijk. Desgewenst kan ons kantoor voor de aankoop van een bouwrecht voor u bemiddelen.

 

BESTEMMINGSPLAN

De bestemmingsplankaart met bijbehorende legenda is als bijlage aan deze brochure gehecht. Voor de bestemmingsplanvoorschriften verwijzen wij u naar omgevingswet.overheid.nl ofwel de betreffende gemeente. Indien gewenst kunnen deze voorschriften op verzoek worden ingezien bij de makelaar.

 

KADASTER

Gemeente Wateringen, Sectie C, nummer 6959, groot (voorlopig) 1.046 m².

 

OPLEVERING

In Overleg.

 

INLICHTINGEN EN BEZICHTIGINGEN:
SANTEN & GASILLE MAKELAARS B.V.
Oude Liermolenweg 3
2678 MN DE LIER
0174-511300
www.santen-gasille.nl

COURTAGE:
Indien een transactie tot stand wordt gebracht zult u Santen & Gasille Makelaars B.V. hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

AANSPRAKELIJKHEID:
Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Specificaties

Overdracht

  • Vraagprijs: Verkocht onder voorbehoud
  • Status: Verkocht onder voorbehoud
  • Aanvaarding: In overleg

Bouw

  • Hoofdfunctie: Bouwkavel
  • Soort bouw: Woning

Meer weten over dit object?

Erik den Drijver

Vastgoed adviseur glastuinbouw
Telefoon: 0174 511 300
Mobiel: 06 271 67 646
Stuur een mail
Terug naar overzicht

Reageer op dit object

Meer weten over dit object of een afspraak inplannen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ik ga hierbij akkoord met de privacyverklaring van Santen & Gasille Bedrijfsmakelaar & Advisering. *