Direct contact? Bel 0174 511 300 Mail [email protected]

Terneuzen

Axelsestraat ong, 4537 AS

Koopsom nader overeen te komen
Terug naar overzicht

Tuinland ten behoeve van de bouw van een glastuinbouwcomplex

Perceel: 264.000 m²

Download brochure

Omschrijving

Een tweetal percelen tuinland ten hoeve van nieuwbouw van één of twee glastuinbouwcomplexen.

De percelen liggen in het glastuinbouwgebied Zeeuws-Vlaanderen. Dit gebied ligt ten zuiden van Terneuzen en grenst direct aan het havengebied. Een uniek gebied. Glastuinbouw verbinden wij vaak allemaal aan het Westland, maar in Zeeuws-Vlaanderen denkt men daar inmiddels heel anders over.

De grondslag van het unieke concept heeft alles te maken met de energievoorziening in dit gebied. De restwarmte en CO2 afkomstig van de industrie wordt hergebruikt, hierdoor kan op de percelen duurzaam en milieuvriendelijk worden geproduceerd. De beschikbaarheid van de warmte en CO2 en daarmee de continuïteit van uw tuinbouwproductie is gegarandeerd. Dankzij dit unieke concept kunt u op de percelen altijd beschikken over voordelige en milieuvriendelijke warmte en CO2 en zijn uw energiekosten onder controle. U betaalt geen emissierechten voor de uitstoot van CO2 die wordt hergebruikt in uw glastuinbouwbedrijf. Het is immers een restproduct van de fabrieken van Yara.

Andere voordelen aan dit gebied zijn de hogere gemiddelde temperatuur en het hoge aantal zonuren. Het klimaat in Zeeuws-Vlaanderen is dan ook zeer gunstig voor de glastuinbouw. Dit levert u kostenbesparing op. De combinatie van - ten opzichte van andere delen van Nederland - een hogere temperatuur, minder neerslag, meer zon en minder wind dragen hieraan bij.

Daarnaast is de gunstige, centrale ligging in Europa een pré. Het gebied is voorzien van een uitstekende infrastructuur. Afzetgebieden in Nederland, België, Engeland en Duitsland zijn goed te bereiken via spoor, weg en water. Frankrijk is binnenkort ook bereikbaar via het nieuwe Canal Seine- Nord.

Niet alleen de infrastructuur is goed geregeld, ook aan het kwaliteitsniveau van het personeel wordt hard gewerkt middels het Voorlichtings- en OpleidingsCentrum voor de glastuinbouw (VOC) in Zeeuws-Vlaanderen.

KAVEL 3
een perceel tuinland, groot circa 144.000 m², bestaande uit een zandgrond op klei en voorzien van drainage op een open systeem, ten behoeve van de nieuwbouw van een glastuinbouwcomplex.
Kavelbreedte : circa 390,00 m.
Kavelvorm : rechthoekig, met een inspringing

KAVEL 4 en 5
een perceel tuinland, groot circa 112.000 m², en 8.000 m² tezamen 120.000 m² bestaande uit een zandgrond op klei en voorzien van drainage op een open systeem, ten behoeve van de nieuwbouw van een glastuinbouwcomplex.
Kavelbreedte : circa 380,00 m.
Kavelvorm : rechthoekig, deels driehoekig

KADASTRALE GEGEVENS: kadastraal bekend gemeente Sas van Gent, sectie M,
nummers 1159, 1176, 1186, 1261, 1265, 1268, 1269, 1270,
1325, 1501, 1645 en 1652, alle gedeeltelijk

HUIDIG GEBRUIK
De kavels liggen thans braak.

Specificaties

Overdracht

  • Vraagprijs: Koopsom nader overeen te komen
  • Status: Beschikbaar
  • Aanvaarding: In overleg

Bouw

  • Hoofdfunctie: Glastuinbouw
  • Soort bouw: Tuinland ten behoeve van glastuinbouwcomplex

Meer weten over dit object?

Erik den Drijver

Vastgoed adviseur glastuinbouw
Telefoon: 0174 511 300
Mobiel: 06 271 67 646
Stuur een mail
Terug naar overzicht

Reageer op dit object

Meer weten over dit object of een afspraak inplannen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ik ga hierbij akkoord met de privacyverklaring van Santen & Gasille Bedrijfsmakelaar & Advisering. *