Direct contact? Bel 0174 511 300 Mail [email protected]

Wij vertellen u graag alles over Agrarisch & Landelijk vastgoed

Wie kent beter de markt dan een makelaar die er elke dag in thuis is?

Uw bedrijf verkopen. Even afgezien van de emotionele kant van de zaak: het is een ingrijpende beslissing die u neemt. Eén waarbij het goed is om er niet alleen voor te staan. Doe het daarom samen met de makelaar die elke dag bezig is met verkopen: Santen & Gasille. Als makelaars met expertise van agrarische en landelijke objecten kennen we de actuele marktsituatie. En kunnen daardoor een realistische prijsstelling kiezen.

Niet minder belangrijk: we zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Daarmee heeft u de zekerheid dat we uw belangen optimaal behartigen. Van het opstellen van een verkoopplan tot en met de onderhandelingen. Met maar één doel: uw bedrijf verkopen onder de ideale condities.

Koop een agrarisch bedrijf met een expert die de sector kent

Van plan om een glastuinbouwbedrijf te kopen of uw bestaande agrarische bezit te vergroten? Santen & Gasille is door heel Nederland actief in agrarisch en landelijk vastgoed. Als bekende naam in de sector hebben we altijd een portefeuille met interessante opties voor ambitieuze ondernemers. We zijn als geen andere makelaar thuis in de agrarische sector. Met die kennis staan we ondernemers op overnamepad effectief bij.

In elke fase van het traject kunt u op onze begeleiding rekenen: van de locatiekeus tot en met de handtekeningen bij de notaris. Kenmerken voor onze manier van werken: een plezierig contact, een transparante aanpak en vooral een succesvolle afronding.

Reconstructie

De tuinbouw maakt grote veranderingen door. Bedrijven worden groter - en zijn niet zelden het resultaat van een ingrijpende reconstructie. In die reconstructie kan Santen & Gasille Agrarische makelaardij een doorslaggevende rol spelen. In het tactische schaakspel dat reconstructie vaak is, zijn we gewend initiatief te nemen en creatief naar oplossingen te zoeken. Dat vraagt soms een doortastend optreden, dan weer een procedure die geduld vraagt. Met Santen & Gasille Agrarische makelaardij staat u er niet alleen voor. Ook al is het een puzzel van 1000 stukjes, we bereiken samen met u de doelstelling die u voor ogen staat.

Advies, ontwikkeling en omgeving

Wat is mijn bedrijf waard

U heeft een advies nodig voor een financiering of voor verandering van uw juridische bedrijfsstructuur. Of u overweegt de verkoop van uw onderneming of u wilt uw financiële positie bepalen voor een beoogde bedrijfsuitbreiding. Santen & Gasille Makelaars kan u van dienst zijn met een goed advies. Onze kennis van zaken ziet u zwart op wit neergelegd in een transparant rapport.

Pacht

Kopen of pachten?

Een makelaar kiezen heeft alles te maken vertrouwen. Het vertrouwen dat een makelaar deskundig is, integriteit boven alles handhaaft en er alles aan doet om u optimaal van dienst te zijn. Blauwe ogen zeggen weinig. Ervaringen des te meer. Santen & Gasille is een makelaarskantoor dat al jarenlang het vertrouwen van opdrachtgevers waar maakt.

Kopen of pachten? De verschillen zijn evident. Met elk zijn eigen voor- en nadelen. Voor het pachten van een tuinbouwbedrijf zijn er uiteenlopende en complexe spelregels. Santen & Gasille is deskundig als het gaat om het taxeren van de marktwaarde van het bedrijf, het opmaken van de technische conditie en het opstellen van de pachtovereenkomst, waarin beide partijen zich volledig kunnen vinden. Voor het advies en de bemiddeling rekent Santen & Gasille een courtage op maat, zodat er achteraf geen onverwachte kosten zijn. Met een uitgebreid netwerk is Santen & Gasille in staat om steeds de perfecte match tussen pachter en verpachter te vinden.

Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met onze vestiging in De Lier via telefoonnummer 0174-511300

Santen & Gasille Makelaars heeft ruime ervaring
en is als geen ander thuis in actuele wet en regelgeving.

Als eerste op de hoogte van ons aanbod?

Meld u aan als zoeker en wij zullen u op de hoogte houden van ons aanbod, voor zover de objecten voldoen aan uw wensen.