Direct contact? Bel 0174 511 300 Mail delier@santen-gasille.nl

Subsidies

Uw subsidieaanvraag compleet geregeld: van mogelijkheden toetsen tot het schrijven van projectvoorstellen

Landelijke en provinciale overheden kennen veel subsidieregelingen. Als u investeert in bedrijfsmiddelen, apparatuur of processen kan die overheidssubsidie nét het verschil maken. De wegen in subsidieland zijn echter niet altijd duidelijk. Santen & Gasille Finance kent het landschap als geen ander. Ervaren subsidieadviseurs staan voor u klaar. Zo bent u er zeker van dat u uw aanvraag tijdig en compleet inlevert. Precies de twee vereisten die de kans van slagen aanmerkelijk vergroten.

De subsidieregelingen in ons land kennen verschillende achtergronden. Duurzaamheid is er één van. Ook willen overheden de innovatiekracht van het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector versterken.

Drie soorten subsidies

  • Investeringssubsidies, zoals de MEI-regeling
  • Fiscale subsidies, zoals EIA, MIA en Vamil
  • Exploitatiesubsidies, zoals de SDE++-regeling

Subsidies voor agrarische bedrijven

De overheid helpt financieel graag mee om de agrarische sector te verduurzamen. Er zijn meerdere regelingen om als ondernemer op terug te vallen. Van zonnepanelen tot en met een duurzame en milieuvriendelijke GroenLabelKas.

Subsidies voor het midden- en kleinbedrijf

Voor het midden- en kleinbedrijf zijn er legio mogelijkheden om gebruik te maken van overheidsondersteuning. Het aanbod aan subsidieregelingen is weleens ondoorzichtig. Niet voor de subsidieadviseurs van Santen & Gasille Finance. Laat ons weten dat u in de markt bent voor investeringen, op welk gebied dan ook. We seinen u bijtijds in wanneer een regeling voor u interessant is en nemen u al het werk uit handen om de aanvraag in te dienen.

Uw subsidieaanvraag compleet geregeld: van mogelijkheden toetsen tot het schrijven van projectvoorstellen.

Onze dienstverlening

Santen & Gasille Finance heeft subsidieadviseurs in huis die weten wanneer welke regelingen open gaan. Die het gewend zijn om de veelheid aan formaliteiten af te handelen om voor subsidie in aanmerking te komen. En die door hun slagvaardige aanpak snel reageren bij regelingen waar ‘wie het eerst komt het eerst maalt’ geldt. Onze dienstverlening op een rijtje:

  • Investeringen of technische innovatieplannen toetsen op subsidiemogelijkheden
  • Subsidieaanvragen voorbereiden
  • Projectvoorstellen schrijven

Schakel Santen & Gasille Finance in

Stuit u zelf op een regeling die mogelijkheden biedt? Laat het ons weten. Bij voorkeur tijdig. In veel gevallen kiezen subsidieverlenende overheden ervoor om beperkingen te stellen aan het aantal aanvragen. Bijvoorbeeld door de eerst binnenkomende aanvragen voorrang te geven. Aarzel daarom niet om vrijblijvend contact op te nemen voor een eerste check op haalbaarheid.

Als eerste op de hoogte van ons aanbod?

Meld u aan als zoeker en wij zullen u op de hoogte houden van ons aanbod, voor zover de objecten voldoen aan uw wensen.